Η διεύθυνση μας

Καλαμάτα 5, Τρίκαλα
42 100
Τηλέφωνο: 24310 76636
Ηλ. Διεύθυνση: info@edemflowers.gr

Χρήσιμες πληροφορίες

Συχνές ερωτήσεις

Θα είναι τα λουλούδια μου όπως στις φωτογραφίες;

Στο ανθοπωλείο μας, δεσμευόμαστε να παρέχουμε λουλούδια υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας και ακολουθούν το ύφος των φωτογραφιών μας. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να διατηρούμε την ακρίβεια στην αναπαράσταση των ανθέων μας στις φωτογραφίες, ώστε να απολαμβάνετε την ομορφιά τους όταν φτάνουν στα χέρια σας. Εντούτοις, λόγω της φύσης των φυτών, ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφορές στο μέγεθος και στην ακριβή εμφάνιση των ανθών. Είμαστε εδώ για να εξασφαλίσουμε ότι η εμπειρία σας με τα λουλούδια μας θα είναι εξαιρετική και προσφέρουμε την εγγύηση της ικανοποίησης.

Που μπορώ να δω την απόδειξη μου;

Μετά την επιβεβαίωση της αγοράς, η απόδειξη θα σταλεί αυτόματα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που παρείχατε κατά τη διαδικασία αγοράς. Ελέγξτε τον φάκελο των εισερχομένων σας στο email για να βρείτε την απόδειξη συναλλαγής. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν λάβετε την απόδειξη ή αν έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην υπηρεσία πελατών, και θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε.

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό για να ξεκινήσετε τη διαδικασία ακύρωσης. Η ομάδα υποστήριξης πελατών μας θα σας βοηθήσει με τα απαραίτητα βήματα. Λάβετε υπόψη ότι η έγκαιρη επικοινωνία είναι κρίσιμη για μια ομαλή ακύρωση, και είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε οποιεσδήποτε ανησυχίες ή ερωτήσεις έχετε.

Μπορώ να βρω τα λουλούδια ή φυτά που δεν είναι διαθέσιμα τώρα;

Ναι, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν κάνετε μια παραγγελία για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα των λουλουδιών ή των φυτών που σας ενδιαφέρουν. Η επικοινωνία μαζί μας πριν την παραγγελία σας επιτρέπει να εξασφαλίσετε ότι τα επιθυμητά προϊόντα είναι διαθέσιμα και μπορούν να παραδοθούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχετε πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Που μπορώ να στείλω την παραγγελία μου;

Προσφέρουμε επιλογή αποστολής με επιπλέον κόστος για έναν αριθμό τοποθεσιών γύρω από τα Τρίκαλα, ενώ παράλληλα παρέχουμε δωρεάν αποστολή στο κέντρο της πόλης. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, μπορείτε να επιλέξετε την επιθυμητή επιλογή αποστολής σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας. Είμαστε διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε με οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία αποστολής.

 
Πληροφορίες για εμάς

Επικοινωνείστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή κλείστε ένα ραντεβού για να βρούμε μαζί την λύση που σας ταιριάζει